Experimentlådor

Beppes Junior-Experiment

 

Experiment för de yngsta, från 5 år Bygg ett periskop, experimentera med vatten, optiska illusioner, lådgitarr och annat kul!

 

Kul med koder

 

Lär dig grunderna av programmering. Pyssla dig till kunskap. Med den här lådan kommer du kunna bygga en egen QR-kod på en pärlplatta. När du sedan scannar den med mobilen kommer du till en hemlig sida där du får träffa mig, Beppe, och få nya uppgifter av mig. Med innehållet i den här lådan kan du även skapa dina egna namn-armband av binär kod och träkulor. Köp här.

Beppes Miljöexperiment

Beppes miljölåda innehåller spännande och aktuella experiment på temat miljö, tydligt förklarat av barnens favorit Beppe! Experimentera med energi och återvinning. Köp här.

 

 

Beppes Stora Experimentlåda

Innehåller massor av roliga experiment på olika teman. Tillverka häftiga ballongraketer, skapa coola
färgexplosioner och annat skoj. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller expert, om du vill bli rymdingengör eller sockerbagare – det här är kul! Köp här.

 

 

Beppes Toalettöversvämning

Skapa en superläbbig, bubblande, fräsande översvämning i toaletten med den medföljande toalettstolen! Den äckligaste Beppe-lådan hittills. Köp här.

 

 

 

Beppes Hemliga Spionklubb

Beppes Hemliga Spionklubb är en experimentlåda för nyfikna barn från 7 år. Lär dig att ta fingeravtryck och hur man säkrar bevis när man är på jakt efter bovar!. Köp här.

 

 

 

Beppes Hemliga Meddelanden

 

Skriv hemliga, krypterade meddelanden till dina vänner som bara ni kan förstå, med olika metoder för att koda och avkoda texter. Från 7 år. Köp här.

 

 

Beppes Kalejdoskop

 

Skapa ett eget unikt kalejdoskop, och ta reda på hur denna fantastiska synupplevelse fungerar. Från 7 år. Köp här.

 

 

 

 

 

Beppes Stjärnhimmel

 

Skapa en egen lysande stjärnhimmel i ditt rum, och lär dig om olika stjärntecken. Köp här.